Oprolbaar windscherm

Child Category

Totaal: 7 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Oprolbare windschermen

Wij hebben een ruim assortiment aan oprolbare windschermen. Ideaal voor gebruik op je terras, veranda of balkon wanneer je heerlijk uit de wind wilt zitten. Met een oprolbaar windscherm creëer je een beschutte plek zonder wind en laagstaande zon. Tevens heb je ook meer privacy. Bij gebruik onder een veranda beschermt het scherm ook voor zijwaartse regen.

Oprolbaar windscherm bevestigen

Een oprolbaar windscherm kan je gemakkelijk en snel zelf bevestigen aan de veranda, gevel of tussen twee palen. Wij leveren onze windschermen met handleiding, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het scherm kan bevestigen. De oprolbare windschermen kan je zowel horizontaal als verticaal monteren. Het grote voordeel van een oprolbaar windscherm is dat als je niet buiten zit je hem kan oprollen.

Standaard of maatwerk

In ons assortiment vind je een groot aantal windschermen die je kunt oprollen in standaard maten. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Wij begrijpen als geen ander dat het soms fijn is als het windscherm precies aansluit op de plek waar je hem wilt gebruiken. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden als je wilt kiezen voor een maatwerk windscherm oplossing.