Parasol

Child Category

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Parasols (horeca)

Als de zonnige dagen er weer aankomen is het voor horecaondernemers weer tijd om het terras op orde te brengen. Soms zijn nieuwe kussens, bloemen en grondige reiniging van het terras al genoeg voor het nieuwe seizoen. Maar kijk ook eens naar de parasols. Horecaparasols zorgen namelijk voor een stijlvolle uitstraling, meer comfort en sfeer op het terras.

Ons assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan horeca parasols, voor verschillende modellen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze modellen zijn bovendien erg flexibel, je kan ze op verschillende manieren neerzetten zodat alle gasten beschut en beschermd tegen de zon zitten. Zwevende parasols zijn de laatste jaren erg populair, deze praktische modellen staan los van het terrasmeubilair. Erg handig.

Waarom horecaparasols?

Een terras zonder parasols is onmisbaar, zeker na het rookverbod in de horeca. Rokende gasten zijn aangewezen op het terras. Met een parasol en eventueel een terrasheater zorg je het hele jaar door voor een comfortabele plek voor de rokers. Ook bij minder zwoele zomeravonden kunnen gasten alsnog comfortabel op het terras genieten van een bakje koffie of kop thee.

Tijdens warme zomerdagen is het vaak lekker om te kunnen eten in de schaduw. Parasols op je terras zorgen ervoor dat jouw gasten beschermd worden tegen de zon. Daarnaast zorgt het ook voor extra beschutting.

Gemakkelijk online bestellen

Onze horeca parasols zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, dit betekent dat ze wel tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze het gehele jaar door inzetbaar. Het bestellen van horecaparasols kan eenvoudig via onze webshop.