Transparant Oprolbaar Windscherm SeeThrough

€189,00

Wil je uit de wind zitten en toch genieten van het uitzicht! Het nieuwe Seethrough Transparant oprolbaar windscherm van KoopjeWindscherm.nl is zeer praktisch, het houdt je uit de wind maar je kunt wel genieten van van het uitzicht!

Afmeting: 160x300cm (hoogte x lengte)
Materiaal: aluminium cassette met transparant PE doek

lees verder
Levertijd Nee

  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Altijd het nieuwste assortiment
vergroten
Alles over het product

Specificaties

Wil je uit de wind zitten en toch genieten van het uitzicht! Het nieuwe Seethrough oprolbaar windscherm van KoopjeWindscherm.nl is zeer praktisch, het houdt je uit de wind maar je kunt wel genieten van van het uitzicht! Het hoogwaardig PE doek zorgt voor een uitstekende bescherming tegen de wind en door de speciale stanstechniek van het doek kun je er wel doorheen kijken! Het scherm biedt zo een beschutte plek zonder dat het uitzicht belemmert wordt! Het oprolbaar windscherm is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren.

Het scherm bestaat uit een stevige aluminium wandcassette waarin een degelijk rolscherm zit verwerkt bespannen met een hoogwaardig PE doek in de kleur antraciet. Het doek is van uitstekende kwaliteit en vuil- en waterafstotend. Bovendien is het PE doek schimmelwerend en is het geen probleem als het doek licht vochtig opgerold wordt! Je kunt het scherm tot maximaal 300cm uittrekken en de hoogte is160cm. Het scherm rolt automatisch in de cassette. De cassette en de vloerconsole zijn gemaakt van zilvergrijs gecoat aluminium. Het doek is gemaakt van stevig, hoogwaardig PE doek.

Voordelen van het Transparant oprolbaar windscherm;
- Biedt doeltreffende beschutting tegen de wind.
- Transparant doorkijkdoek waardoor het uitzicht niet belemmert wordt.
- Het scherm biedt privacy doordat de inkijk beperkt is!
- Het scherm is van hoogwaardig PE doek, vuil, water en schimmelwerend.
- Het doek kan vochtig ingerold worden en is bestand tegen regen!
- Zeer gebruiksvriendelijk!

Specificaties Oprolbaar Windscherm:
- Maximale lengte 3 meter, hoogte 1,60 meter. - Scherm rolt automatisch in de cassette.

Plug en Play pakket: Het oprolbaar windscherm van Koopjewindscherm.nl wordt geleverd als compleet pakket dat bestaat uit;*Wandcassette*Eindconsole
Wandbevestigingsbeugels
Bevestigingsmaterialen voor de eindconsole.
Duidelijke gebruikshandleiding

Instructies bevestiging oprolbaar windscherm

Plaats de wandbevestigingsplaten tegen een stevige wand. Zet de eindconsole tot maximaal 3 meter van de wand vast op een stevige ondergrond. U kunt het scherm natuurlijk ook op een kortere afstand vastzetten! De eindconsole helt een beetje naar achteren zodat het scherm altijd mooi op spanning komt te staan. De eindconsole heeft een voetplaat met schroefgaten. De schroeven worden in het pakket meegeleverd. Plaats de cassette eenvoudig in de wandbevestigingsplaten en zet de cassette vast met de inbusbouten. Het oprolbaar windscherm is van uitstekende kwaliteit, bovendien geven wij 2 jaar volledige garantie! Wij leveren het complete pakket met een duidelijke gebruikshandleiding.

Afmeting: 160x300cm (hoogte x lengte)
Materiaal: aluminium cassette met transparant PE doek
Gewicht: 10 kilo
Garantie: 2 jaar
Verpakking: verpakt in stevige doos, deels voorgemonteerd

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Merk Nee
Prijs €189,00

Products from the same brand

Totaal: 148 producten