Glazen windscherm

€589,00
Genieten van het uitzicht van je eigen tuin, maar dan nu wel in de luwte! Met een glazen windscherm kunt u eerder in het jaar, maar vooral ook langer van uw tuin genieten. Voortaan zit u van maart tot oktober te genieten in uw tuin. De glazen windschermen kenmerken zich door de ranke rvs staanders. Deze maken het ontwerp tot een stuk design voor in uw eigen tuin. Deze prijs is exclusief fundering. Neem contact op met de klantenservice voor de algehele prijs voor het windscherm, de glasmaat en de fundering! lees verder
Levertijd Nee

vergroten
Alles over het product

Specificaties

Onze windschermen van glas kenmerken zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke rvs staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin. Het vrijstaande windscherm is aan beide zijden voorzien van een smal lamel met een breedte van 250 mm. Tussen de palen worden één of meerdere glaspanelen geplaatst met een maximale breedte van 1.200 mm.

Glas

De glazen windschermen leveren wij in 3 soorten glas: blank glas, satijnglas, of getint glas. Satijnglas wordt ook wel melkglas genoemd. Het voordeel van satijnglas is dat u extra privacy creëert. Getint glas is gekleurd glas dat wel doorzichtig is. Bij getint glas heeft u de keuze uit grijs, blauw, groen en brons. Getint glas geeft uw windscherm van glas een luxueuze uitstraling.

Funderen

Het is belangrijk om een glazen windscherm goed te funderen. Het moet natuurlijk niet de bedoeling zijn dat na verloop van tijd het windscherm verzakt. In ons assortiment bieden wij meerdere opties aan om het windscherm te funderen. De glazen windschermen zijn statisch berekend tot windkracht 11, mits voldoende gefundeerd. De pre-fab betonpoeren kunt u ingraven. Vervolgens plaatst u vrij eenvoudig de windschermpalen op de poeren. Een andere optie is om betonankers in een fundatiebalk van beton te storten. Wilt u de ondergrond niet beroeren of wilt u rechtstreeks door de bestaande tegels funderen? Kies dan voor rvs heipalen. Wanneer u het windscherm van glas op een muurtje of op een vlonder wilt monteren kunt u gebruik maken van respectievelijk chemische ankers of slotbouten.

De windschermen worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Het is aan te bevelen om een windscherm van glas met twee personen te monteren. Wilt u het windscherm liever laten monteren? Geen probleem! Afhankelijk van de ondergrond, locatie en de grootte van het windscherm bieden wij u graag een offerte aan. Levertijd glazen windschermen De levertijd voor glazen windschermen is 10-12 werkdagen. Het windscherm van glas wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Wij werken samen met een vervoersbedrijf dat jarenlang ervaring heeft in het vervoeren van kwetsbare producten.Binnen 2-3 werkdagen na uw bestelling nemen wij contact met u op om een datum af te spreken waarop wij kunnen afleveren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland én België. 

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Merk Nee
Pre-order Nee
Prijs €589,00