Mobiel windscherm

Child Category

Totaal: 16 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mobiele windschermen

Ben je op zoek naar mobiele windschermen van hoge kwaliteit? Onze windschermen zijn erg gemakkelijk te verplaatsen en zijn ondanks de mobiliteit ook bestand tegen harde wind. De mobiele windschermen zijn gemaakt van de beste materialen. Wat betekent dat ze een lange levensduur hebben.

Alle vormen en maten

Wij hebben mobiele windschermen in alle vormen en maten. Voor iedere situatie zijn er wel de juiste schermen tegen de wind te vinden. Van stevige windschermen om een terras te beschermen tot windschermen voor in je tuin. Wij hebben voor iedere situatie de perfecte windschermen.

Gemakkelijk verplaatsbaar

Er is niets zo vervelend als slepen met zware windschermen, daarom zijn onze mobiele windschermen erg gemakkelijk te verplaatsen. Ondanks dat ze eenvoudig verplaatsbaar zijn, zijn de schermen enorm stevig en bestand tegen harde wind.

Mobiele windschermen bestellen

Voor het bestellen van mobiele windschermen kan je bij ons terecht. Kies op deze pagina een windscherm dat voldoet aan al jouw wensen en bestel eenvoudig het aantal windschermen dat je nodig hebt. De verzending is overigens gratis vanaf €50. Heb je vragen over de windschermen die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op.