Vast windscherm

Child Category

Totaal: 3 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waarom een vast windscherm?

Vaste windschermen zijn vooral op terrassen super geschikt. Ieder terras verdient tenslotte een windscherm. Een vast windscherm zorgt voor zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Tevens heeft het natuurlijk ook een functie. Het zorgt ervoor dat jij en eventueel gasten geen last hebben van de wind en zo lekker kunnen loungen. Een vast windscherm is dus geschikt voor ondernemers met een terras, maar voor in de achtertuin kun je ook een vast windscherm plaatsen.

Vooral een tuin aan het water heeft geregeld te maken met wind. Hierbij zou je dus ook een vast windscherm kunnen plaatsen, maar een mobiel windscherm zorgt ook voor extra gemakt aangezien je deze kunt verplaatsen. Meer weten over vaste windschermen? Lees hieronder dan verder.

De voordelen van een vast windscherm

Een vast windscherm zorgt ervoor dat jij buiten lekker kunt genieten zonder teveel last te hebben van de wind. Met een windscherm zorg je ook voor wat extra privacy. Naast privacy natuurlijk ook voor een stuk rust. Een vast windscherm is gemakkelijk te monteren, waardoor jij er al snel plezier van kunt hebben. Vooral horecagelegenheden zullen veel voordelen van het vaste windscherm ervaren en hun gasten ook.

De vaste windschermen zijn stabiel en kunnen daarom wel tegen een stootje. Ook kun je een vast windscherm plaatsen als je een groot terras hebt in de tuin en die graag windvrij wilt maken. De vaste windschermen hebben een lange levensduur, waardoor jij er lang veel plezier van kunt ervaren.

Vast windscherm kopen

Mogelijkheden

In ons assortiment vind je diverse vaste windschermen. Zo hebben we een vast windscherm met een vol glas transparant schuifsysteem. Een perfect flexibele weer- en windbeschermer. Dit vaste windscherm is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook hebben we mooi glazen windscherm, waardoor je nog van het uitzicht kunt genieten. Ook dit windscherm is verkrijgbaar in diverse afmetingen. In ons assortiment vind je dus verschillende mogelijkheden wat betreft vaste windschermen.

Vast windscherm kopen bij Koopjewindscherm

Wil je graag de voordelen van een vast windscherm ervaren? Dan ben je bij Koopjewindscherm aan het juiste adres voor diverse vaste windschermen. Voor een scherpe prijs kun jij al genieten van een vast windscherm. Of dit nu in je eigen achtertuin is of voor het terras van een horecaonderneming. Dit geldt ook voor de oprolbare windschermen in ons assortiment.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een vast windscherm of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!