Mobiel Windscherm Easy Mobile 3

€ 1.999,00

Lekker uit de wind? Voor wie een mooi degelijk en duurzaam flexibel windscherm zoekt is er nu het EASY MOBILE systeem. De EASY MOBILE is volledig op te vouwen tot een compact pakket en in meerde standen/opstellingen neer te zetten. De EASY MOBILE is beschikbaar in uitvoeringen van 2 t/m 5 panelen (EM2 –EM5). Wij hebben zo voor iedere situatie een passend systeem.

Dit mobiele windscherm heeft een maximale uitklapbare lengte van 327 cm.

lees verder
Levertijd 3-5 weken

Mobiel Windscherm Easy Mobile 3
Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 ,,,,,,,,, Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3 Mobiel Windscherm Easy Mobile 3
Alles over het product

Specificaties

Kenmerken

Voor wie een mooi degelijk en duurzaam flexibel windscherm zoekt is er nu het EASY MOBILE systeem.

De constructie is hand gemaakt en bestaat uit een hoge kwaliteit dikwandig aluminium met RVS scharnieren en schroeven (dus geen kans op roest!).Het systeem is tevens voorzien van een extra hoogwaardige coating, standaard in RAL 7016 antraciet en optioneel in iedere RAL kleur leverbaar. Het profiel waarmee het systeem is opgebouwd is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en geeft een extra  grote stevigheid en afwerkingsniveau.

De beglazing bestaat uit 4 mm gehard glas welke een behandeling heeft ondergaan (verhit tot 600° C) en is hierdoor vele maling sterker dan normaal glas. (Wanneer het zou breken valt het uiteen in duizenden kleine afgevlakte stukjes).  Als optie leveren wij het systeem zonder meerprijs ook met Uv-bestendige heldere kunststof SAN glasimitatie, de levertijd hiervoor is ca 4 weken.

De EASY MOBILE  is volledig op te vouwen tot een compact pakket en in meerde standen/opstellingen neer te zetten. De EASY MOBILE is beschikbaar in uitvoeringen van 2 t/m 5 panelen (EM2 –EM5). Wij hebben zo voor iedere situatie een passend systeem.  Ook indien uw een maatwerk wens heeft kunt u hiervoor bij ons terecht, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice.

De afmetingen zijn: 1,67 meter hoog (incl. wielen) per scherm en de breedte  1,09 meter.

Optioneel Beschermhoes 

U kunt bij het systeem ook een duurzame beschermhoes bestellen handgemaakt door een echte  zeilmaker. Zo kunt u het systeem tegen vuil beschermen, wanneer u het niet gebruikt bijvoorbeeld in de wintermaanden. Verkrijgbaar in antraciet en voorzien van een rits.

Optioneel 2x Korte muurbeugel 

  • Set met 2x een korte U muurbeugel van 10 cm (zie afbeeldingen) om het windscherm te bevestigen aan een muur.

Optioneel Lange muurbeugel 

  •  Lange U muurbeugel van 150 cm (zie afbeeldingen) voor nog betere ondersteuning!

 Lengte volledig uitgeklapt:

  • EM2 = 2,18 meter.
  • EM3 = 3,27 meter.
  • EM4 = 4,36 meter.
  • EM5 = 5,45 meter.

Het EASY MOBILE systeem is standaard bestand tegen een windkracht van ca. 4-5 Beaufort (let wel op ruk winden),  de windbelasting kan aanzienlijk vergroot worden door bijvoorbeeld de optie van een muurbeugel te kiezen waar deze flexibel aan vast gezet kan worden. De panelen kunnen op elke scharnierpunt afzonderlijk worden gefixeerd door middel van de stelplaatje. De robuuste 50mm wielen zijn individueel op de rem te zetten. 

Ook gebruiken veel van onze klanten een zandzak, scheerlijn of beugel over de pootjes, bijvoorbeeld bij een vlonder aan het water. 

Het systeem wordt gemonteerd geleverd in een beschermende kartonnen doos op een pallet. Het standaardsysteem wordt in ca. 15 werkdagen geleverd (maatwerk of afwijkende RAL kleuren standaard levertijd + 15 werkdagen). Met de bouwvakvakantie kunnen er afwijkende levertijden zijn.

Het pakket is voorzien van een gebruikers- & onderhoudshandleiding en garantievoorwaarden. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact ons op via de klantenservice.

 

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd 3-5 weken
Voorradig; Nu uit voorraad leverbaar
Prijs € 1.999,00