verhalen en sfeerimpressie

Handige windschermen voor horeca ondernemers

Handige windschermen voor horeca ondernemers

Handige windschermen voor horeca ondernemers

Handige windschermen voor horecaondernemers

Als horecaondernemer ben je elke dag bezig om je klanten tevreden te stellen. De hedendaagse consumenten zijn behoorlijk kritisch. Daar zal jij, als horecaondernemer, ongetwijfeld alles van weten. Het is dan ook zaak om alle punten perfect op orde te hebben. Dit heeft onder andere betrekking op het menu, op de manier van serveren en op de inrichting. 

Met betrekking tot de inrichting zijn er enkele belangrijke zaken waar je aan dient te denken. Als je een terras hebt, is het bijvoorbeeld zaak om de wind op een efficiënte manier tegen te houden. Dat kan nu gemakkelijk met de handige windschermen van www.koopjewindscherm.nl

Maak het je klanten zo aangenaam mogelijk met behulp van een windscherm. Een windscherm houdt de wind perfect tegen en biedt veel plezier aan jou en je klanten.

Verschillende soorten windschermen voor horeca gelegenheden

Als je op zoek naar een windscherm voor je onderneming bent, stuit je al snel op meerdere varianten. Deze varianten hebben allen hun eigen kenmerken en zijn in bepaalde situaties uitermate geschikt. Voor een horecaondernemer is bijvoorbeeld een mobiel windscherm uitermate geschikt. We hebben de verschillende soorten windschermen voor horecaondernemers hieronder op een rijtje gezet.

Mobiel windscherm

Een mobiel windscherm is flexibel te noemen, dankzij de mogelijkheid om deze te verplaatsen. Aan het einde van een dag kan je dit windscherm bijvoorbeeld gemakkelijk naar binnen rijden. Je loopt dan geen risico op eventuele beschadigingen op de momenten dat je zaak niet open is. 

Oprolbaar windscherm

Een andere mogelijkheid is een oprolbaar windscherm. Dit windscherm kan je naar eigen wens in- en uitrollen. Staat er nagenoeg geen wind? Rol het windscherm dan makkelijk en snel op. Heb je wel last van veel wind? Rol het windscherm dan makkelijk uit en zorg daarmee voor een windvrije situatie voor je klanten. Ook met dit windscherm ben je bijzonder flexibel; je kunt de stand van dit windscherm tenslotte aanpassen op de situatie.

Vast windscherm

Heb je continue te maken met ene bepaalde hoeveelheid wind? In dat geval kan een vast windscherm uitkomst bieden. Met een vast windscherm ben je minder flexibel. Daarentegen ben je wel altijd verzekerd van een optimaal klimaat voor je klanten. Het vaste windscherm houdt tenslotte te allen tijde de wind tegen en zorgt voor een prettige omstandigheid voor je klanten.

Parasols voor de horeca

Voor de warme zomermaanden kunnen de welbekende parasols ook uitkomst bieden voor horecaondernemers. Met een parasol kan je, gedurende het hele jaar, voor een comfortabele plek zorgen. Dankzij een parasol kunnen je klanten te allen tijde genieten van een lekker plekje buiten. In het assortiment van www.koopjewindscherm.nl vind je dan ook speciale parasols voor horecaondernemers terug. Over het algemeen hebben deze parasols een behoorlijk bereik, waardoor je gehele terras goed bedekt kan worden.

Advies of hulp nodig?

Ben je toe aan nieuw windscherm voor je horecagelegenheid? Onze experts helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Bel ons gerust op 0516 577239 of stuur een mail naar klantenservice@koopjewindscherm.nl. Wij staan graag voor je klaar!