verhalen en sfeerimpressie

Tip voor in de tuin: windschermen met een moderne look

Tip voor in de tuin: windschermen met een moderne look

Tip voor in de tuin: windschermen met een moderne look

Je hebt een lekkere bak koffie en een prachtige tuin om je het komende uur in terug te trekken, maar bij buitenkomst lijkt een onverwachtse wind roet in het eten te gooien. Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing: buiten zitten gaat je namelijk voor de wind met een hip windscherm in je tuin! Geen last meer van de kou en zijwaartse regen, maar lekker van de zon genieten in stijl. Wil je ook langer buiten kunnen zitten zonder hinder te ervaren van het onvoorspelbare Nederlandse weer? Dan is een modern windscherm precies waar je naar op zoek bent!

Moderne windschermen passen in iedere tuin

Windschermen zorgen ervoor dat je zelfs als het weer niet mee zit lekker warm en droog buiten kan zitten. Aangezien je waarschijnlijk veel tijd en liefde hebt gestoken in het ontwerpen of decoreren van je tuin, wil je wel een windscherm dat mooi in het plaatje past. Daarom zijn er tegenwoordig allerlei soorten windschermen met een moderne look waarvan er in elke tuin wel eentje thuispast. Van zilvergrijze oprolbare windschermen die je binnen een paar seconden tevoorschijn haalt en weer laat verdwijnen tot prachtige bloembakken met glasplaten die net dat beetje extra geven aan je tuin. 

Wat voor soort moderne windschermen zijn er?

Je kent ze wel, van die ouderwetse windschermen die eruitzien alsof ze al jaren niet zijn schoongemaakt en al minstens een eeuw meegaan. De windschermen van tegenwoordig zijn echter van mooie materialen die heel makkelijk schoon te houden zijn en ze komen in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van je eigen smaak kan je kiezen voor mobiele windschermen, oprolbare windschermen of vaste windschermen. Daarnaast zijn er ook allerlei parasols die je niet alleen beschermen tegen het weer, maar ook zorgen voor een gezellige sfeer op je terras. Wie echt iets unieks wil, kan kiezen voor een Garden Iglo. Dit is een iglo van glas waarin je heel het jaar lekker warm buiten kan zitten. 

Ben je op zoek naar privacy?

Geen zin in nieuwsgierige voorbijgangers of een weetgrage buurman? Ook dan biedt een windscherm de perfecte oplossing. Door middel van een modern windscherm van ondoorzichtig materiaal zijn pottenkijkers verleden tijd. Oprolbare windschermen zet je namelijk precies neer waar jij dat wil, waardoor je tuin weer alleen voor jou is en je geen rekening hoeft te houden met anderen. Ook voor wie niet geheel afgesloten wil zijn, maar toch een beetje extra privacy wil is een windscherm een goede optie. Je creëert een oase van rust en een plekje waar je je even terug kan trekken. En is dat nu niet precies waar je tuin voor dient?

Modern windscherm kopen

Wij bieden windschermen aan die je beschermen door weer en wind. Hoogwaardige materialen, makkelijk te bevestigen en altijd met de juiste service. Bestel onze windschermen online of kom langs in onze vestiging. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag bij het kiezen van het windscherm dat het beste past bij jouw tuin!